Türkiye’nin kadınları en sevdikleri deterjanı anlatıyor.

trousers_2159225b

Deterjan markası siyasi hassasiyet göstermiş. Artık Türkiye’de yaşayan insanlara Türk denmesi yasaklandığı için Türkiye’nin kadınlarınının çamaşır sorunlarından bahsediyoruz.

Yüzlerce kadın, kimisi kucağında kız çocuğuyla, sokakta toplanmış temiz çamaşır hakkı talep ediyor. Ariel’in seçtiği temsilci, diğer kadınların temiz çamaşırlarını nasıl beğendiğini anlatıyor.

Berna Laçin’in böyle bir misyonu var. Kadınların çamaşır bulaşık işlerinde en iyi olabilmeleri için yarışmalar düzenliyor, röportajlar yapıyor.

153_b

Berna Laçin bu motivasyonu nereden buluyor bilemiyorum ama börek falan bahane işte. Artık börek demode oldu bu yüzden Aile Bakanı Hanım tepki çekti. Yoksa kadın ve erkek beyninin farklı işler yapmaya programlanmadığını kaç kişiye sinir krizi geçirmeden anlatabilirsiniz?

Artık bir tane çamaşır bulaşık reklamından da erkeklerin bu işleri yapmasının normal olduğu, onların da çamaşırlarının daha temiz bulaşıklarının daha parlak olmasını isteyebileceği mesajını alalım da marketten Ariel Fairy falan alırken utanmasınlar.

7ca00e9cb14b951619914f6aeecaef34

Yorum bırakın